Studii de caz | Fabrica Brichete Biomasă, Iași

Fabrica Brichete Biomasă, Iași

Felicitări prietenului Bogdan TĂNASĂ, fondatorul Casei Share, pentru decizia inspirată de a trece pe energie verde! Prin instalarea cu succes a unui sistem fotovoltaic complet ON-GRID de 60 kW, format dintr-un total de 206 panouri fotovoltaice, la fabrica Brichete Biomasă, el a demonstrat nu doar angajamentul său față de sustenabilitate, ci și capacitatea de a acționa SMART.

Proiectul a fost finalizat în doar două zile lucrătoare, confirmând expertiza și eficiența echipei Sun Power Energy. Prin adoptarea energiei solare, Bogdan nu doar că a făcut un pas important către un mediu mai curat, dar a transformat și afacerea sa într-un model de eficiență energetică.

Cu un business eficient energetic, Bogdan are acum posibilitatea de a investi în continuare în Casa Share, promovând astfel dezvoltarea durabilă și furnizând un exemplu remarcabil pentru comunitate.

Felicitări din partea noastră pentru inițiativa ta remarcabilă, Bogdan! Ești un exemplu demn de urmat și inspirație pentru alții care doresc să contribuie la protejarea mediului și la crearea unui viitor sustenabil.