de ce energie solară?

Economisești

Pune deoparte sute de lei lunar trecând pe energie solară

0 +

Proiecte finalizate cu succes în ultimii ani

Prețul energiei electrice se află în continuă creștere de la an la an. Imaginează-ți cum ar fi să crească prețurile în continuare și să vină facturi mult mai mari… cum ți-ar afecta bugetul? Una din cele mai bune metode prin care poți crea propria energie electrică pentru afacerea și casa ta este să instalezi un sistem complet de panouri fotovoltaice. Energia solară este gratuită și nelimitată, fiind o opțiune validă pentru a reduce costurile cu energia electrică.

0 +

Panouri fotovoltaice instalate în ultimii ani

 

Energia solară oferă independență energetică. Panourile fotovoltaice utilizează energie verde și oferă independență față de furnizorii care au mereu opțiunea de a modifica prețurile. Dacă produceți energia proprie prin intermediul panourilor fotovoltaice, nu mai aveți grija consumului și mai ales, grija facturii aferente. În plus, energia produsă poate fi direcționată, în caz de surplus, înapoi în sistemul național contra cost, obținând astfel profit și devenind prosumator.

Independență energetică

Evită creșterile spontane de preț și bucură-te pe deplin de energia electrică, fără teama facturilor prea mari

Green Energy

Fiecare sistem de panouri solare instalat are un impact semnificativ asupra mediului, reducând emisiile de CO2

0 +

Echivalentul copacilor plantați în ultimii ani

Datorită capacității de a genera energie electrică „curată” (fără emisii de CO2 prin intermediul soarelui), sistemele fotovoltaice reprezintă o soluție viabilă pentru problemele actuale ce țin de energie și mediu. Energia solară poate contribui la reducerea treptată a consumului de combustibili fosili, participând în mod semnificativ la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în sectorul energiei electrice.

0 +

Panouri fotovoltaice – capacitate instalări zilnice

Sistemele fotovoltaice sunt instalate folosind kit-uri ce prezintă performanțe recunoscute – produsele JA Solar sunt disponibile în 135 de țări și sunt utilizate pe principalele piețe solare internaționale în proiecte pentru case, clădiri comerciale, hale industriale, cât și spații deschise. 

Fabricat conform unor standarde înalte, fiecare modul solar de la JA Solar garantează durabilitatea și fiabilitatea proiectului, fiind compatibil cu toate sistemele de asamblare actuale și prezentând un cadru rigid de aluminiu anodizat rezistent la coroziune, proiectat în Germania.

Inovație tehnologică

Ne luăm angajamentul să furnizăm mereu soluții eficiente și de actualitate, ținând pasul cu inovațiile în materie de sisteme fotovoltaice și producerea energiei verzi

EȘTI GATA SĂ TE BUCURI DE BENEFICIILE ENERGIEI SOLARE?